KUKA?


Natasa Höök, Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja ja kuntosalivalmentaja.

Olen Natasa, 28-vuotias Hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer Herttoniemenrannasta Helsingistä. Koulutukseltani olen Trainer4You hyvinvointivalmentaja ja kuntosalivalmentaja sekä Personal Trainer.

Suosikki liikuntalajejani ovat erilaiset kamppailulajit, tällä hetkellä harrastan Brasilialaista Jujutsua, nyrkkeilyä, kuntosalia ja kehonpainoharjoittelua, olen innostunut joogasta ja kaikenlaisesta kehonhallintaa vaativasta temppuilusta. Näistä asioista ammennan mielellään inspiraatiota myös asiakkaiden treeneihin.

Lopetin lihansyönnin vuonna 2015 ja siitä lähtien olen ollut ns. kasvispainotteisella ruokavaliolla, syöden kasviksia ja kalaa. Maitotuotteita ja kananmunia vähenevissä määrin. Olen nimittänyt itseni vegaaniharjoittelijaksi ja siirrynkin pikkuhiljaa kohti vegaaniutta, mielelläni myös asiakkaitani ohjaan kasvisruokavalion saloihin.
Ympäriltäni löytyy vahva verkosto osaajia liikunnan, ravinnon ja henkisen valmennuksen saralta. Jos vastaan tulee ongelma jota en osaa ratkaista, käännyn kollegoideni puoleen sillä on tärkeää että asiakkaani saavat parasta mahdollista palvelua.
Olen käynyt läpi myös oman painonpudotus- ja kilpirauhastaisteluni sekä jojotellut painoni kanssa hurjasti 10kg suuntaan ja toiseen viime vuodet. Nyt olen kuitenkin tunnen löytäneeni tasapainon.

Kaikki omat kokemukseni ja vaikeuteni ovat sytyttäneet halun ja innon kokeilla niin eri liikuntalajien kuin ruoka-aineiden vaikutusta omaan kehoon. Suurimmat onnistumiseni ovat monesti tulleet ihan pikkiriikkisillä muutoksilla ja olen oppinut paljon ruuan ja aktiivisuuden vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 LUE LISÄÄ:
natasahook.com
natasa@trainershook.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti