keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Treeniviikko 29.

Ma: Hathajooga 1,5h
Ti: BJJ 1h
Ke: - 
To: Sali 1h
Pe: Lenkki 1h
La: Kävely 20000 askelta
Su: Kävely 20000 askelta


Ja laiskottelu sen vaan jatkuu ;)

No ei vaan! Nyt nautitaan kesästä! Alkuviikosta jatkoin mieleni rauhoittelua kokeilemalla Roots Helsingin Hathajoogaa.

Edellisesta joogailukerrastani olikin kulunut jo vuosikaupalla aikaa, silloin kun joogass kävin, tykkäsin siitä kovasti, samoin pilateksesta, mutta jostain syystä lajit ovat jääneet taka-alalle. Kehonhallinta on alkanut nyt taasen kiinnostaa kuitenkin siihen malliin, että nämä jutut ovat tulleet varmasti takaisin jäädäkseen. Erityisesti joogassa ovat alkaneet kiinnostaa vähän haastavammat asanat (asennot), joihin olisi mahtava yltää joskus. Käsilläseisonta on ensimmäisiä mitä haluan oppia, nyt kun päälläseisonta jo sujuu!

Tiistaina oli mukava käydä kevyesti painimassa, ei olisi yhtään tehnyt mieli, kroppa oli ihan kohmeessa, mutta onneksi mies sai suostuteltua taas minut mukaan. Tarvitsen aina välillä vähän motivointia ;)

Torstain sali oli koko kropalle suunnattua kokeilua, alaselkäkivut estivät tehokkaasti kyykkäämisen ja jätin sen aikalailla sikseen pienen kokeilun jälkeen. Kyykkyä korvasivat askelkyykyt ja sain kuin sainkin tehtyä niin tehokkaan treenin että pakaroissa tuntui seuraavat kaksi päivää.Viikonloppuna tuli käveltyä kun en raaskinut ladata matkakorttia ;) Ja voi kyllä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nukuin kuin tukki. Tuo 40000 askelta ja ulkoilma olivat tehneet tehtävänsä.

Kesälinja jatkukoon, salille ehtii useammin sitten syssymmällä.

-Natasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti