maanantai 4. heinäkuuta 2016

Täydellinen viikonloppu / The perfect weekend


Mennyt viikonloppu oli melkolailla täydellinen. Lauantaina kauniit säät taisivat helliä ainakin lähes koko Suomea ja niin hellivät meitäkin. Lauantai-iltana istuskelimme ihanan rauhallisessa paikassa meren rannalla aivan kotikulmilla. Meren rannalla ei kyllä oikein tarvitsekaan muuta kuin sen läsnäolon tunteen, oikeassa seurassa hiljaisetkin hetket tuntuvat hyvältä. Kyllä suunniteltiin kuitenkin että joku kerta tullaan tuonne paikkaan kirjojen kanssa, vaikka aika hiljaista kai se on kirjankin luku, ellei lue ääneen.


Merivesi tuntui varpaisiin vielä aika kylmältä, mutta ehkä sinne jo kohta uskaltaisi pulahtaa. Olen aina ollu tosi huono talviturkin heittäjä, joka vuosi on menty melkein samalla kaavalla... heinäkuussa tai elokuussa olen vihdoin uskaltautunut veteen.Sunnuntaina vietimmekin sitten romanttisesti vuosipäivää ja päätimme sääennusteista huolimatta suunnata Suomenlinnaan. Mitään lahjoja ei osteltu toisillemme sen kummemmin, ei kaikkia erityisiä päiviä tarvitse lahjoin juhlia, lahjoja onkin melkein mukavampi antaa silloin kun toinen ei osaa niitä odottaa. Uskon muutenkin että jokainen päivä, kun saamme olla täällä on juhlan arvoinen.

 Yksi vuosi seurustelua takana ja monta vuotta edessäpäin. Häät tulossa syksyllä, heikompia varmaan hirvittäisi mutta me tiedetään että tässä se on, ollaan vihdoin kaikkien tyyppien joukosta löydetty toisemme. Ollaan kumppanit, kaverukset ja rakastavaiset hölmöt yhdessä tiiviissä paketissa. En ole koskaan viihtynyt kenenkään seurassa näin hyvin, se on kuulkaa aika hieno juttu, kun toisen naama ei ketuta vaikka joutus sitä katsella monta päivää putkeen. Treenikin maistuu salilla kun on hyvä kaveri mukana ja me treenataankin useinmiten aina yhdessä. Ainoita poikkeuksia saattaa olla painihommat (BJJ), joita joskus yhdessä ja joskus sitten muiden kanssa tehdään.

Ja hei, kirjoitan kyllä ihan nimimerkillä "kokemusta on". Ei tää ole ihan eka parisuhde kuitenkaan.


Ihana oli siis taas hyvässä seurassa lähteä ulos pööpöilemään, sääkin oli menomatkalla mainio. Aurinko pilkahteli pilvien välistä ja sadetta ei näkynyt tai kuulunut. En muuten yleensä tykkää hupipaidoista, mut tuo Jessen on kyllä jotenkin silti aina yhtä hupaisa. "Don't mess with me. I know karate, kung fu, judo, taekwondo, muay thai, jiu jitsu and 34 other dangerous words." Mies kun kuitenkin on ihan suhteellisen kokenut kamppailija.


Eväät ehdittiin mukavasti syödä vielä hyvän sään aikana, mutta sitten alkoikin ennusteiden mukaisesti sataa vettä. Aikamme samoilimme vesisateessa vielä ympäri Suomenlinnaa, mutta sitten totesimme että ehkä on jo aika lähteä kahvilan kautta kotiin. Kahvit nautimme ihanan tunnelmallisen kahvilan terassilla, haluan omaankin talooni samanlaisen kuistin. Väritkin olivat kuin minulle tehdyt. Kuulemma saankin tuollaisen jos haluan ;)


Kotona oli tarkoitus tehdä vielä ruokaa, mutta massut eväistä täyttyneinä totesimme että leffaherkut saavat riittää. Herkuiksi tein patonkipaloja rucolalla, briellä ja mansikoilla. Katselimme vielä sunnuntain päätteeksi siis elokuvan ja käväisimme pikaisesti saunassa lämmittelemässä.


Aivan ihana viikonloppu kerrassaan, juuri tälläisiä rentoja hitaita päiviä kaipaan lisää elämään. Ei turhaa kiirettä ja hössötystä, vaan elämästä nauttimista ja rakkaita ihmisiä.

--------------------------------------------

It was the perfect weekend. The weather was perfect on saturday and on sunday we were celebratin our first anniversary. It was a bit rainy but our trip to Suomenlinna was still good.

---------------------------------------------

-Natasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti