lauantai 30. heinäkuuta 2016

Konmari päivä 1. / Konmari day one *

Joten, kävin toissapäivänä hakemassa kirjakaupasta .. (meinasin kirjoittaa ruokakaupasta) vihdoin KonMari-kirjan, kyllästyttyäni tällä viikolla useampaan otteeseen kodin epäjärjestykseen ja etsittyäni kiireessä jos jonkinlaista tavaraa.

Tässä suhteellisen kiireisessä elämäntilanteessa on tuntunut, että asunnon tila on hieman riistäytynyt käsistä. Opiskellessa papereita on eksynyt jokaiseen mahdolliseen paikkaan, kiireessä on riisuttu vaatteita sinne sun tänne ja lähtiessä kotoa onkin sitten saanut paniikissa etsiä mm. kuulokkeita, avaimia, matkakorttia ja lompakkoa.

En ole nyt kesällä käyttänyt juurikaan sukkia ja syynä ei valitettavasti ole se, että on kesä. Syy on ollut siinä etten ole löytänyt sukkiani.

Jos joku ei vielä tiedä mikä on KonMari-kirja, se on kodin raivausavuksi tarkoitettu opus, jossa opastetaan vaihe vaiheelta käymään kodin tavarat läpi, säilyttäen ainoastaan oikeasti tärkeä.

Kirja on saaavuttanut ihan huikean suosion täällä kotosuomessakin ja on monesta paikasta loppuun myytykin, kuten Adlibrikseltä.


Itse aloitin homman jo eilen, heti luettuani luvun vaatteiden raivaamisesta. Aloitin kirjan ohjeiden mukaisesti vaatetukseni yläosista. Keräsin kaikki kasaan ja kävin läpi. Ja huhhuh.. moneen kertaan olen vaatekaappiani raivannut, mutta nyt toden teolla lähti tavaraa.

En tiedä missä tämän menetelmän taika on, mutta se toimii.

Yläosat ennen ja jälkeen.

Ennen raivausta kaapistani löytyi siis jos jonkinlaista jumpperia vaikka mihin tarkoitukseen, sillä tuloksella että en oikeastaan edes pitänyt monestakaan vaatteesta, enkä käyttänyt niitä, mutta jostain syystä ne edelleen kaapissani olivat. No eivätpä ole enää!

Tästä on hyvä jatkaa vaateraivausta eteenpäin. Mä olen todella tyytyväinen.

Eikö olekin ihan huima muutos?

-----------------------

Just strarted sorting and getting rid my stuff with the KonMari method yesterday. The before and after pictures are only my tops and shirts. I was amazed how easy it was for me with this method. Today is a good day to continue the project with my pants and skirts.-Natasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti