maanantai 30. toukokuuta 2016

Laatuaikaa // Quality time

Sunnuntai on meidän huushollissa tituleerattu treffipäiväksi, sitä ei uhrata millekään muulle, ellei ole aivan pakko. Sunnuntaisin siis vietetään laatuaikaa kahden kesken, käydään syömässä ulkona tai tehdään jotain muuta mukavaa. Arkipäivisin ei paljoakaan jää aikaa toisen kainalossa köllimiseen kun työ lohkaisee vielä toistaiseksi aika ison osan päivästä. Eikä me varmasti olla ainoita pariskuntia joilla aika on näin kortilla, toivottavasti ei kuitenkaan olla ainoa pariskunta, joka viettää treffipäiviä.

Eilinen sunnuntai olikin oikein mukava. Aamulle oli sovittu yhteiset painitreenit kisahallille, ja sieltä kun päästiin niin oli kovin pilvinen sää, ja päätettiin että olisi oivallinen hetki pienelle siivousoperaatiolle kotona ennen kuin lähdetään ulos. Myöhemmälle oli luvattu auringonpaistetta, ja ajateltiin että mennään sitten ulos kävelemään kun alkaa paistaa. Jesse kuitenkin sai ajatuksen, että jos ostaisi nopeasti kalastusluvan netistä ja mentäisiin sitten hetkeksi kokeilemaan kalaonnea merenrantaan, ja niinhän sitä sitten mentiin.

Kävelymatkalla bongattiin nurmikolta tepastelemasta linnunpoika, joka tuntui olevan eksyksissä. Hyvin nopeasti kuitenkin selvisi kenen lapsi se on, kun lokkimamma melkein hyökkäsi kimppuun. Se ajoi kaikki kävelijät loitommalle hyvin äkäisesti, niin että itse lähdin juoksemaan karkuun.


Eväiksi tein tonnikala-kasviswrappeja, joista tuli ihan hurjan herkkuja! Jesse sanoi että oli tosi hyviä!


Kalaakin tuli. Kuha se sieltä, mutta päästettiin se takaisin mereen, kun oli alamittainen, eikä ollut jäänyt kovin pahasti koukkuun kiinni. Naureskelin, kuinka kylmänrauhallinen Jesse oli kalastaessaan, itse olisin kiljahdellut yhtäaikaa paniikista ja riemusta jos olisin saanut kalan.


Tuo kuha se jäikin kesän ensimmäisen kalareissun ainokaiseksi, eli mukaan ei lähtenyt mitään, mutta aivan hurjan mukavaa oli silti. Piknikreissun lopuksi lokki yritti vielä kakata meidän päälle, mutta onneksi suurin pommi osui vain meidän viereen. Aikamoisia lintukokemuksia yhdelle päivälle riittikin.

Kävelymatkalla kotiin, minut valtasi todellinen hyvänolontunne. Aina välillä sitä oikein pysähtyy ajattelemaan sitä, kuinka onnellinen onkaan. Siinä kävellessä vierekkäin rakkaan kanssa kaikki oli niin hyvin, aurinko paistoi ja massut olivat herkkueväitä täynnä. Täydellinen treffipäivä.

Parisuhdetta täytyy muistaa hoitaa, siitä täytyisi pitää aina yhtä hyvää huolta, kun on pitänyt sen alkaessakin. Muistakaa käydä treffeillä, tehkää toisillenne eväitä ja kehukaa kalasaalista. Ostakaa silloin tällöin vaikka kukkia, tai peskää pyytämättä lautaset. Arjen pienistä teoista ja yhteisestä mukavasta ajasta on parisuhteen onni tehty.

---------

Sundays are our hot date days and yesterday was no exeption. We woke up at 7 am and did some morning Jiu Jitsu at Kisahalli. After that, we went home to tidy up a bit since it was so cloudy outside and planned to go out when it starts to shine again. Jesse got an idea to go fishing, so we did. I made some tuna veggie wraps for our picnic meal. Jesse got one fish but we had to let the fish go since he was too small (under 42 cm). Right before we left home a seagull tried to bomb us with poo. While walking home I realised how perfect our day had been and almost started crying cause I was so happy. It's super important to have these date days in a relationship. Otherwise we wouldn't have almost any time to spend together. So always remember to take care of eachother and your relationship! That's all.

---------

TERVEYDEKSI! // For your health!

-Natasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti