maanantai 23. toukokuuta 2016

Halloumi-kesäkurpitsawrap // Halloumi zucchini wraps

Voiiii juku! Nyt oli hyvää. Halloumi on mun uusi hullastus.. (Hullaantuminen+ihastus) ja nyt sen tein, niin herkullisen käärön että heikoimpia hirvittää. No eikä, kaikki varmaan tykkää tästä. Käärö ei siis sisällä lihaa, vaan herkullisia kasviksia ja halloumijuustoa. Antakaas kun kerron miten yksi herkullinen wrappi syntyy:

-Halloumia 3 viipaletta pannulla paistettuna
-Kesäkurpitsaviipaleita 3 pannulla paistettuna (saman kokoisia kuin halloumit)
-Chilimajoneesia
-Puolikas avokado
-Salaatinlehti
-Punakaalia
-Turkkilaista jogurttia 1-2rkl
- Matbutcha kastiketta
- Korianteria
-Tortillalätty


Paistele juustot ja kesäkurpitsat pannulla niin että ne ihanasti ruskistuvat. Laita tortillalätty lautaselle ja pursuta päälle chilimajoneesia 1-2rkl. Lisää päälle kypsän avokadonpuolikkaan viipaleet. Asettele salaatinlehti, punakaalisössö ja paistetut halloumit ja kesäkurpitsaviipaleet paikalleen ja lisää päälle jugurtti ja matbucha. Matbuchan tilalla voi käyttää jotain muuta tomaattista kastiketta. Lisää korianteri päällimmäiseksi. Kääri, (leikkaa), nauti.


Tästä kokeilusta tuli ehdottomasti uusi lemppari! Jos maistuis varmaan sullekin niin kokeile! Thumbs up!

--------------

1 wrap contains

-Halloumia (3 slices per wrap)
-Sliced zucchini (also 3 slices, similar size to halloumi)
-Chili mayonnaise
-Half avocado
-Lettuce
-Red cappage
-Turkish or greek youghurt 1-2 tblsp
- Matbutcha sauce
- Silantro
- Wheat tortilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti