torstai 12. toukokuuta 2016

Avokadopasta jämistä

Tein ensimmäistä kertaa elämässäni avokadopastaa. Ajattelin että kyllähän sellainen onnistuu tuosta vain kun löytyy pastaa ja puolitoista avokadoa, ja kyllähän se onnistuikin. Hyvää!

Ainekset:

-1,5-2 kypsää avokadoa
-muutama valkosipulin kynsi
-tuoretta korianteria
-vihreä chili ilman siemeniä
-tujaus sitruunamehua
-parmesania 0,5-1dl
-juustoraastetta 0,5-1dl
-suolaa ja pippuria

-gluteenitonta pastaa n 400g raakapaino

Laita pasta keittymään kattilaan runsassuolaiseen veteen. Silppua chili ja korianteri ja murskaa valkosipuli tarjoiluastiaan. Laita joukkoon sitruunamehua ja lusikoi avokado joukkoon. Lisää juustoraasteet ja mausteet. Sekoita kunnolla mössöksi. Maista. Lisää suolaa tarvittaessa.

Ota talteen desin verran pastan keitin vettä. Valuta pasta. Lisää keitinvesi mössöön ja pastat myös. Sekoita.



Tarjoile. Nauti.


Lisänä söimme paistettuja halloumiviipaleita. Miehen työkaverit eivät olleet kuulemma uskoneet että on mahdollista tehdä tällaista jämäruokaa kun miehellä oli seuraavana päivänä eväänä tätä :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti