sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Tervetuloa!


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
No jos nyt. Tätä blogia on yritetty aloittaa sen seitsemän kertaa ja hautuneita ideoita teksteiksikin on kertynyt varmaan sen seitsemän vuotta vähintään. Perfektionistin luonne ei ole päästänyt puusta pitkälle, homma on tyssännyt aina viimeistään blogipostauksen julkaisuvaiheessa. Eniten olen jumittanut niinkin hölmön aiheen kuin blogin nimen kanssa, siis oikeasti? Blogin nimen..


Helposti tulee tartuttua elämässä pienenpieniin yksityiskohtiin, joilla ei loppupeleissä ole juuri minkään kanssa mitään tekemistä. Pikkuhiljaa sitä on onneksi opittu päästämään irti turhanpäiväisestä pikkutarkkuudesta ja onnistunut jo monessakin asiassa hieman hölläämään, mutta oppimista on varmasti vielä paljon.

Kuva eiliseltä leffareissulta :D Jesse Aku Ankka!

Blogin nimi syntyi rakkaudestani Japania ja kirsikankukkia kohtaan (kirsikankukat symbolisoivat minulle rauhaa ja herkkyyttä sekä uudistumista) sekä urheilullisesta elämäntavasta jota meidän perheessä kovasti harjoitetaan. Asustan tällä hetkellä rakkaan mieheni Jessen ja kahden kissan kanssa kerrostalokaksiossa Helsingissä ja unelmoimme omakotitalosta. Harrastelemme molemmat kamppailulajeja ja syömme kasvispainotteisesti. Blogin tarkoituksena on muunmuassa päästä purkamaan kaikkea sitä ajatusten virtaa, mitä muodostuu minulla itseäni kehittäessä ja muita auttaessa. Hyvinvointivalmentajana haluankin auttaa mahdollisimman monta ihmistä löytämään itsensä, unelmansa ja saavuttamaan tavoitteensa sekä tahdon että mahdollisimman moni oppisi matkalla tavoitteisiinsa elämään stressittömänä ja seesteisenä juuri tässä hetkessä, tietysti terveellisten ja aktiivisten elämäntapojen saattelemana.


Tervetuloa lukemaan hyvän mielen blogia! Palataan pian!

-Natasa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti