lauantai 30. huhtikuuta 2016

Raskas viikko vaatii keveät huvit

Rankka työviikko takana, yleensä myynti/promootiohommissa 6 tunnin työpäivät ovat aika maksimi minkä pystyn kunnolla seisoskelemaan läpi, varsinkin jos unohtaa käydä lounastauolla (hups). Tällä viikolla tein kuitenkin pitkiä 8 tunnin päiviä joiden jälkeen oli aivan poikki. Minulla on ollut viimeaikoina muutenkin vähän ongelmia jalkojen väsymisen ja erityisesti penikoiden kipuilun muodossa. Tiistaina oli hyvä kun pystyin edes kävellä työpäivän jälkeen kotona sohvalta sänkyyn! Lääkäri suositteli minulle eilen kompressiosukkien tai säärystimien käyttöä seisomatyössä.

Torstaina oli mahtava päivä, kun olimme Soneran järjestämässä Escape Room Experience- koulutuspäivässä, jossa selviteltiin viittä erilaista Escape Room-pelihuonetta. Ihan supersiistit bileet! Aivan mahtava tiimi ihan uusista tuttavuuksista kasassa ja hienosti meni! Tuollaiset tapahtumat ovat hieno paikka tutustua uusiin upeisiin ihmisiin!


Eilen oli viikon kohokohta, perjantai. Jesse tulikin hakemaan minua töistä ja yllätti minut. Mokoma mies oli käynyt ostamassa minulle kuolaamani Guessin keltaisen crossbody-laukun ja halusi viedä minut sitten vielä syömään, kuulemma piristykseksi rankasta viikosta.


Käytiinkin Fafa'sissa syömässä sitten vähän falefel-pitaherkkuja ja bataattiranskiksia. Oltiin molemmat ihan masut pullollaan tuon herkkuhetken jälkeen. Välillä pitääkin muistaa herkutella, ei elämä ole niin vakavaa että kokoajan pitäisi miettiä mitä suustaan alas laittaa.
Tänään sitten vapun viettoon, simat on ostettu ja löysin kaupan hyllyltä herkkukokeiluun jotain tuollaisia maissipalleroita jotka on päällystetty suklaalla! Odotukset korkealla! Kaikista kivointa on kuitenkin päästä näkemään taas kavereita, simat ja pallerot ovat toissijaisia.

Oikein hauskaa vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti